CJV is uw dakleverancier

CJV dakspecialist

CJV is uw all round dakdekkersbedrijf voor nieuwbouw en renovatie daken in alle vormen en varianten.

Pannen dak

CJV is gespecialiseerd in het maken van het complete pannendak. Of deze nu groot, klein, nieuw of oud is, het dak maakt voor ons geen verschil. Ook hebben wij een groot assortiment in type dakpannen, geheel naar uw wens toepasbaar. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Bitumineuze (platte) daken

Bitumineuze daken kunnen er in alle vormen en maten gemaakt worden. CJV heeft ervaring in zowel nieuwbouw als renovatie van kleine daken tot grote bedrijfshallen. Alle daken worden volgens de BDA normen aangebracht. Ook het plaatsen van koepels en sonar tubes behoort tot het assortiment. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Zink en koperwerk

Zink en koper wordt door CJV op allerlei manieren toegepast tot van uw nieuwe dakgoot tot het aanbrengen van onder andere felsdaken en de nog nog meer voor te komen daken en zink- en koper technieken. Zink en koper zijn duurzame producten en zitten vol mogelijkheden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Dakvensters

CJV heeft een breed assortiment in dakvensters en zorgt dat deze voor u uitstekend en waterdicht geplaatst worden. Vraag het assortiment aan.

Isolatie (advies)

Isoleren is een essentiele fase in het bouw of verbouwproces. CJV kan u adviseren de perfecte isolatie soort toe te passen voor zowel platte daken als pannen daken. CJV heeft de ervaring en kennis in het te plaatsen materiaal. Er kan veel energie (en kosten) bespaard blijven door het goed plaatsen van de juiste materiaalsoorten. Neem contact op voor gratis advies.